Obiady abonamentowe w Brukwicki Catering!

Oferta promocyjna na obiady abonamentowe BRUKWICKI CATERING

Zasady składania zamówienia: 

  • Z jednodniowym wyprzedzeniem: Zamówienia można składać maksymalnie na jeden dzień przed dostawą.
  • Godziny przyjmowania zamówień: Zamówienia przyjmujemy do godziny 15:00.
  • Numer telefonu do zamówień: 690 391 860.

Promocje: 

  • Aby skorzystać z ceny promocyjnej, należy zamówić obiady na minimum 10 dni.

Szczegóły oferty:

  • Obiady abonamentowe: Składają się z zupy i dania głównego.
  • Obszar dostawy: Dostarczamy tylko na terenie gminy Nakło nad Notecią.
  • Godziny dostawy: Dostarczamy posiłki od godziny 13:00 do godziny 14:00.

Koszt:

  • Koszt dwudaniowego obiadu wynosi 40,00 zł za jeden dzień. Złożyć zamówienie należy na minimum 5 dni.
  • Przy zamówieniu obiadów na 10 dni, koszt wynosi 350,00 zł (35,00 zł za jeden obiad dwudaniowy).

Dostawa i opakowania:

  • Dostawa na terenie gminy Nakło nad Notecią jest bezpłatna.
  • Obiady dostarczamy w jednorazowych opakowaniach, które są wliczone w cenę.

Płatności:

  • Płatności za obiady należy dokonywać z góry, w chwili złożenia zamówienia.
  • Możliwa płatność na miejscu gotówką lub przelewem na konto: 57 1090 1072 0000 0001 5283 7920.

Dodatkowe informacje:

  • Menu piątkowe: W każdy piątek w menu znajduje się ryba lub danie jarskie.


Menu może ulec zmianie.

Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty abonamentowej na obiady! Smacznego!

Jeśli chcesz dodać coś jeszcze do tej oferty lub masz inne pytania, jesteśmy do dyspozycji.


Tydzień I

Poniedziałek:
Zupa: Rosół z makaronem
Danie główne: Kotlet schabowy, puree ziemniaczane, surówka z kapusty kiszonej

Wtorek:
Zupa: Pomidorowa z ryżem
Danie główne: Gulasz wieprzowy, kasza gryczana, buraczki na ciepło

Środa:
Zupa: Ogórkowa z ziemniakami
Danie główne: Filet z kurczaka w panierce, ziemniaki pieczone, mizeria

Czwartek:
Zupa: Botwinka
Danie główne: Zrazy wieprzowe, kopytka, sałatka z kiszonego ogórka

Piątek:
Zupa: Zaklepusy- krem ziemniaczany na maślance
Danie główne: Filet z ryby pieczony, ziemniaki z masłem i koperkiem, surówka z kapusty pekińskiej

Tydzień II

Poniedziałek:
Zupa: Krem z buraków
Danie główne: Penne (makaron rurki) z kurczakiem i szpinakiem w sosie serowym

Wtorek:
Zupa: Zupa porowa
Danie główne: Pieczeń rzymska, ziemniaki tłuczone, surówka z selera

Środa:
Zupa: Kapuśniak
Danie główne: Udko faszerowane pieczarkami z pieca, kaszotto z warzywami z grilla

Czwartek:
Zupa: Żurek z białą kiełbasą
Danie główne: Placki ziemniaczane, gulasz węgierski

Piątek:
Zupa: Zupa jarzynowa
Danie główne: Ryba w sosie porowym , puree ziemniaczane, sałatka z buraków

Tydzień III

Poniedziałek:
Zupa: Zupa fasolowa
Danie główne: Kotlet mielony, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty

Wtorek:
Zupa: Szczawiowa z jajkiem
Danie główne: Gulasz z indyka, kasza jaglana, surówka z marchwi i jabłka

Środa:
Zupa: Zupa kalafiorowa
Danie główne: Pieczone skrzydełka, ziemniaki z pieca, sałatka z pomidorów

Czwartek:
Zupa: Chłodnik litewski
Danie główne: Gołąbki w sosie pomidorowym, ziemniaki puree, ogórek małosolny

Piątek:
Zupa: Krem z dyni
Danie główne: Kotlety ziemniaczane, sos grzybowy, surówka z czerwonej kapusty

Tydzień IV

Poniedziałek:
Zupa: Parzycha
Danie główne: Bitki wieprzowe w jasnym sosie, kopytka, marchewka zasmażana

Wtorek:
Zupa: Zupa szpinakowa
Danie główne: Pulpeciki w sosie koperkowym, puree ziemniaczane, szwedzka sałatka z ogórków

Środa:
Zupa: Grochówka
Danie główne: Kurczak curry, ryż basmati, bukiet warzyw gotowanych

Czwartek:
Zupa: Krupnik
Danie główne: Pieczeń wieprzowa, ziemniaki, buraczki

Piątek:
Zupa: Zupa pieczarkowa
Danie główne: Domowe paluszki rybne, puree ziemniaczane, surówka z kapusty pekińskiej